Shopping Cart

0

Your shopping bag is empty

Go to the shop

Om By Rauff & Fagerberg

Om By Rauff & Fagerberg

Hvordan startede By Rauff & Fagerberg?

Hos By Rauff & Fagerberg har whisky længe været en stor passion i flere generationer
i den lille familie fra Odense. Ud fra denne passion ville vi skabe en platform, hvor vi kunne dele vores oplevelser i form af nye og spændende aftapninger, som enhver whisky entusiast ville kunne nyde.

Personlig serivce i højsædet

Vi ønsker at kunne give dig den bedst mulige service, når du handler ved os. Derfor gør vi meget ud af at besvare alle spørgsmål du kunne have vedrørende vores produkter, eller hvis du skal have hjælp til at finde den rigtige flaske til din smag. Du er mere end velkommen til at kontakte os her på siden eller skrive til vores facebookside, hvor vi med glæde vil hjælpe. 
 

Vi vægter god kvalitet og specielle produkter højt 

Ved By Rauff & Fagerberg ønsker vi at give dig en speciel oplevelse, hvor du kan gå på eventyr i nogle af vores unikke aftapninger.
Vi har en drøm om at kunne skabe noget, der er større end os selv. Målet er at kunne skabe et samlingspunkt for gode opleveser og minder med venner og familie.

Altid i udvikling

Vi arbejder altid på at blive bedre. Derfor bruger vi også meget tid på at udforske nye muligheder for hele tiden at kunne forblive innovative med vores produkter eller vores koncept.